Raportet

 
 • 06 Korrik 2016

  Sektori i Sigurise ne Kosove nga Perspektiva Gjinore

  Shkarko
 • 19 Maj 2016

  Reagimi ndaj Pastrimit të Parave në Kosovë: Në Mes të Politikave dhe Praktikës

  Shkarko
 • 28 Mars 2016

  Pandëshkueshmëria në Kosovë: Lufta kundër Korrupsionit ndaj Profilit të Lartë

  Shkarko
 • 05 Nëntor 2015

  Kërkesat e BE-së për Kosovën: Lufta Kundër Trafikimit me Njerëz

  Shkarko
 • 01 Prill 2015

  Kosova drejt BE-së_Sfida e Migrimit të Parregullt

  Shkarko
 • 17 Tetor 2014

  Përmbushja e Kërkesave të BE-së kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar

  Shkarko
 • 06 Korrik 2014

  Kosova drejt BE_se_Barometri i Sundimit te Ligjit_ Edicion Special

  Shkarko